Metode 5

Hack et tysker blus – metode 5.

DISCLAIMER: Gas er ikke til at spøge med. Husk at det er dit ansvar at dit gas setup er tæt, lovligt, og lever op til gældende standarder og lovgivning. Hvis du er usikker på hvordan tingene skal gøres, så lad være med at fedte med det selv. Køb i stedet et gasblus i Danmark som passer til danske gasflasker. Jeg ved ikke om dette setup er lovligt i Danmark. Så lige for at skære det ud i pap en sidste gang, så er det altså helt dit eget ansvar hvis du vælge at modificere dit udstyr.

Denne metode er en kopi af metode 1. I stedet for at benytte en dansk 30 mbar regulator køber man en regulator hjem fra Spanien. De skulle bruge samme flasketype som i Danmark, men kører i stedet med 50 mbar. Nedenstående står dog opført som 50 gr, men mon ikke det er det samme?

http://www.paellasymas.com/index.php/productos/accesorios/regulador-gas-50-gr-detail

Har ikke prøvet denne adapter, men hvis du har så efterlad gerne en kommentar. Også gerne om hvordan gasblusset performer. Gad godt at se en sammenligning hvor gasblusset kører med henholdsvis 30 og 50 mbar.

1 thought on “Metode 5

  1. Hej
    Eftersom det var denne side der førte mig til en løsning må jeg jo heller fortælle at metode 5 virker 😊
    Jeg havde købt en lækker gasgrill på Amazon i Tyskland men anede intet om forskelle i hverken tryk eller flasker. Men jeg bestilte en regulator hjem fra Spanien https://chefglobal.es/en/buscar?controller=search&s=RCH0000360 og det spiller bare. Ca. 200DKK inkl fragt. Det tog en uge.
    Så jeg takker for ledetråden 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image