Metode 3

Hack et tysker blus – metode 3

DISCLAIMER: Gas er ikke til at spøge med. Husk at det er dit ansvar at dit gas setup er tæt, lovligt, og lever op til gældende standarder og lovgivning. Hvis du er usikker på hvordan tingene skal gøres, så lad være med at fedte med det selv. Køb i stedet et gasblus i Danmark som passer til danske gasflasker. Jeg ved ikke om dette setup er lovligt i Danmark. Så lige for at skære det ud i pap en sidste gang, så er det altså helt dit eget ansvar hvis du vælge at modificere dit udstyr.

Denne metode er en hybrid mellem metode 1 og metode 2. Her skæres man studsen af den medfølgende slange og monterer så studsen på en slange med regulator. Det kunne f.eks. være sådan en sag her fra onkel Harald. Det er dog vigtigt at slangen ikke har for stor inderdiameter, da den så ikke vil kunne slutte ordenligt tæt om studsen.

MonkeyBrew fra haandbrygforum.dk har lavet en fin beskrivelse med billeder af hvordan man kanibaliserer den medfølgende slange i denne tråd.

Har ikke selv prøvet dette setup. Hvis du har prøvet det, så efterlad en kommentar i feltet forneden med dine erfaringer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image