Metode 4

Hack et tysker blus – metode 4.

DISCLAIMER: Gas er ikke til at spøge med. Husk at det er dit ansvar at dit gas setup er tæt, lovligt, og lever op til gældende standarder og lovgivning. Hvis du er usikker på hvordan tingene skal gøres, så lad være med at fedte med det selv. Køb i stedet et gasblus i Danmark som passer til danske gasflasker. Jeg ved ikke om dette setup er lovligt i Danmark. Så lige for at skære det ud i pap en sidste gang, så er det altså helt dit eget ansvar hvis du vælge at modificere dit udstyr.

Denne metode er vel strengt talt ikke et hack… Den gå i al sin enkelthed ud på at man køber en adapter som har tysk gevind afgang. Man kan så montere den med gasblussets medfølgende regulator og slange.

http://www.kosangas.dk/kosangas/kobling-f.-flasker-m.-click-on-ventil%2c-tysk-gevind-afgang/c-23/p-5105
http://www.kosangas.dk/images/products/30055.pdf

Den er pt. udsolgt, men kunne forestille mig at prisen ligger på den forkerte side af 350,- incl. fragt og så ryger en del af besparelsen jo ved at købe hjem fra Tyskland.

Update:
Ser ud til at den kan købes i Specialbutikken. Man gør sikkert klogt i lige at ringe og tjekke med butikken for at tjekke at den passer:
http://www.specialbutikken.dk/kobling-til-flasker-med-click-on-ventil-tysk-gevind-afgang.aspx

Til gengæld kommer du så til at køre med fuld tryk (50 mbar) da du benytter den med blusset medfølgende 50 mbat regulator og kan derved udnytte det fulde potentiale på gasblusset.

Har ikke selv prøvet dette setup. Hvis du har og det bare spiller, så skriv lige en kommentar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image