Metode 2

Hack et tysker blus – metode 2

DISCLAIMER: Gas er ikke til at spøge med. Husk at det er dit ansvar at dit gas setup er tæt, lovligt, og lever op til gældende standarder og lovgivning. Hvis du er usikker på hvordan tingene skal gøres, så lad være med at fedte med det selv. Køb i stedet et gasblus i Danmark som passer til danske gasflasker. Jeg ved ikke om dette setup er lovligt i Danmark. Så lige for at skære det ud i pap en sidste gang, så er det altså helt dit eget ansvar hvis du vælge at modificere dit udstyr.

Jeg har ikke selv afprøvet denne metode endnu, men den er stort set lige som metode 1.

Der skal blot bruges en gasregulator og et spændebånd til denne udgave.

Forskellen på denne metode og metode 1 er at man i denne udgave bruger den slange der følger med blusset. Man skærer blot fitting’et af i den ene ende af slangen. Herefter monteres slangen på regulatoren. Har som sagt ikke selv prøvet den, så jeg ved ikke om man kan få slangen til at passe på regulatoren. Det kan godt være at slangens inderdiameter er for lille til at passe på regulatoren.

Fordelen ved denne metode frem for metode 1 er at man slipper for at købe ekstra slange og slangen kan nu skrues af/på gasblusset, hvilket gør at det ikke fylder så når du skal opbevare det.

Ulempen er lige som metode 1 at du kun kører med 30 mbar og derfor ikke udnytter gasblussets fulde potentiale. En anden ulempe er at du skærer den medfølgende slange over og derfor ikke kan bruge den til andet, hvis du senere vil teste et andet setup…

Hvis du har fået denne metode til at virke, så skriv gerne en kommentar….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image