Byg dit eget grej

Byg dit eget bryg udstyr.

“Det virker lidt som om at hvis man sætter ordet ‘bryg’ foran, ja så koster udstyret lige pludseligt det dobbelte eller mere. Bummer Dude!”

Hvis du ligesom mig synes det er sjovt at brygge dit eget øl, så synes du sikkert også at det er sjovt at bygge dit eget udstyr. Elsker at gå og kigge på grej i f.eks. Maltbazen, men jeg synes dælme også noget af grejet er hundedyrt. Det virker lidt som om at hvis man sætter ordet ‘bryg’ foran, så koster udstyret lige pludseligt det dobbelte eller mere. Bummer Dude!

For eksempel:
Si = kr 50,- / Brygsi = kr 150,-
Handsker = kr 20,- / Bryghandsker = kr 120,-
Kuglehane = 50 kr / Brygkuglehane = kr 250,-

Mine jyske gener (læs: nærig) og min fortid som udlært maskinarbejder gør at jeg tit tænker det må man kunne lave selv eller billigere. Har fundet rigtig meget inspiration på haandbrygforum.dk > Udstyr

Denne side er min samling af det mest nødvendige udstyr som du kan bygge selv og spare lidt penge på. Og samtidig er det nogle gode hyggeprojekter. Lidt lige som at brygge øl 🙂

Her nogle projekter som jeg selv har bygget eller går og pønser på at bygge:

Hack et tysk gasblus

Modstrømskøler

Gryde med hane

Humlefilter

Falsk bund

Sparge-ring